11 страхотни Коледни реклами

Публикувано на 29.12.2014 в категория Вдъхновение, Ревюта, Реклами от Симона

Коледа е сред онези празници, които без значение дали обичаме или мразим, оставят траен отпечатък в съзнанието ни. Рекламната индустрия залива потребителите с милиони реклами всяка зима, затова е трудно да се проследят най-интересните такива.

В навечерието на настъпващата 2015-та година реших да представя на Вашето внимание 11 страхотни Коледни принт реклами, които ще възродят празничния Ви дух:

1. McDonald’s

Винаги съм била фен на брандинга, който прилагат McDonald’s. Достатъчно е само да видим апетитните пържени картофки и желаната асоциация се настанява удобно в съзнанието ни.

2. Adidas

Сортирайки 11-те избрани от мен реклами, забелязах следния тренд при Коледните принтове на големите компании: елхичките. Тук можете да видите белоснежните маратонки на Adidas, чието лого образува добре познатото зелено дръвче.

Adidas

3. KitKat

Едни от любимите ми шоколадови десерти никога не разочароват с рекламното си присъствие. Хумористичният принт на KitKat обръща внимание на най-работния мил старец по време на празниците. Все пак Дядо Коледа също има нужда от почивка, нали?

KitKat

4. AB InBev

Като заговорихме за Дядо Коледа, един от неговите символи е шапката, която винаги носи. Какво по-хубаво от Коледна шапка? Коледна шапка, формирана от пяна. (И една добра бира, разбира се.)

AB InBev

5. eBay

Коледни играчки, подаръци, изненади, украшения…. Списъкът всяка година гранични с плюс безкрайност. Как ще намалите времето и похарчените средства при трескавата подготовка за празниците? Отговорът се нарича eBay.

eBay

6. Apple

Какво носят празниците? Усещането за топлина, свързаност, домашен уют, елхи, празнична украса и хубава музика. Всичко, събрано в едно (+ изчистен криейтив), разбира се можете да получите от Apple.

Apple

7. Mercedes-Benz

Когато класата говори, дори Симона мълчи.

Mercedes Benz

8. Veet

Любим на много жени по света, депилационният крем Veet представя своята ефективност по един много хумористичен и… оскъден начин.

Veet

9. Greenpeace

Коледа е един чудесен повод да седнем и да се замислим за околната среда. Нещата, на които не обръщаме внимание и приемаме за даденост, един ден ще бъдат само спомен. Като прекрасната зима например.

GreenPeace

10. American Airlines

Елхите се научиха да летят в новия изчистен принт на American Airlines. Както разбираме красноречиво от рекламата, Коледа скъсява разстоянията между семействата по цял свят и духът на нетърпеливото очакване може да бъде усетен във всеки самолет.

American Airlines

11. Heineken

За финал съм подбрала една от рекламите с най-силен емоционален заряд. Посланието на Heineken е толкова визуално въздействащо, че буквално може да накара всеки да помръкне за няколко минути в светлата нощ и да се замисли.

Heineken

Кои от 11-те рекламни принтове Ви направиха най-силно впечатление? Можете да добавите и свои любими, които не съм включила в списъка.

P.S. Симпатяги, пожелавам на всички весело посрещане на 2015-та година и нека е изпълнена с много чудеса и вдъхновение :)

Тагове: , , , , , , , ,