Коя идея ще спечели на Startup Weekend Varna 2015?

Публикувано на 02.06.2015 в категория Събития от Симона

Едно от любимите ми събития за предприемачи е на път да се проведе за 3-ти път във Варна, а именно – Startup Weekend Varna.

Кога и къде?

От 5-ти до 7-ми юни в Технически университет – Варна. В продължение на 54 часа участниците ще имат възможност да трансформират своите идеи в реален бизнес модел, след което да го презентират директно пред инвеститори.

Какво и как?

Startup Weekend Varna  e международен формат на Google Foundation за предприемачи. До момента може да се похвали с изключителна популярност – провеждан е над 1500 пъти в над 100 страни. Тази година варненските участници отново ще се борят за реализацията на своята уникална бизнес идея, като броят им се очаква да надхвърли 120 желаещи.

За кого?

Събитието е подходящо за специалисти от всякакви области – програмиране, дизайн, маркетинг, медицина и др. След като се сформират екипите, борбата ще се води на база сформирана оценка от страна на журито.

Защо?

Защото добрите идеи заслужават шанс. Защото бизнесът има нужда от креативни и мислещи хора. Защото за да успееш, трябва да не се отказваш.

Подарък от мен

Всички СИМпатяги, които стигнаха до края на тази статия, могат да се регистрират с отстъпка -30% от редовната цена. За да се възползваш от отстъпката, трябва да въведеш промо код SWMedia тук.

Успех на всички участници! Забавлявайте се и нека най-добрата идея спечели :)

Тагове: , , , , ,