Класове по дигитален маркетинг, бизнес и комуникации във Варна

Публикувано на 01.03.2013 в категория Събития от Симона

Март месец определено може да бъде прекръстен на „маркетинг“ месец за всички варненци, защото ни очакват цели четири обучения по дигитален маркетинг, бизнес и комуникации. Ще имаме възможност да чуем и гледаме на живо Иво Илиев, Любомир Любомиров и още колеги от бранша.

Какво точно ще представляват професионалните класове?

На 10-ти март лектори ще бъдат маркетологът Иво Илиев (от когото ще получите ценни съвети при изграждане на своя сайт или блог), копирайтърът Любомир Любомиров (негова задача ще бъде да ви запознае със съдържанието, което продава, както и да внесе малко светлина по темата копирайтинг) и маркетологът Невяна Коева (от нея може да очаквате ценни съвети в областта на е-mail маркетинга).

Програмата за 17-ти март ще бъде насочена главно върху SEO и SEM, като гост лектори ще бъдат инж. Евгени Йорданов (от него ще научите малко повече за Google AdWords кампаниите, както и по какъв начин рекламата с линкове в други сайтове може да подобри позициите ни в търсачките) и Димитър Димитров (той ще предостави ценни съвети как да се позиционираме по-добре в регионалните резултати на Google).

Следващата неделя (24-ти март) ще бъде полезна за всички, които се интересуват от социални медии, защото Иво Илиев и Любомир Любомиров ще ни разкажат как на практика да спечелим от Google+, YouTube, Twitter, LinkedIn и разбира се специално внимание ще получи глобалният „ежедневник“ – Facebook.

Последният ден от професионалните класове (31-ви март) ще насочи вниманието на гостите върху „партизанския“ (Guerilla) маркетинг, предизвикването на мълва в YouTube и Facebook, интернет комуникацията с клиенти и B2B маркетинга в социалните медии.

Защо си струва да отделите четири недели от своето време?

Отговорът е лесен – такива събития се случват рядко в нашия град, цените са достъпни (един клас е само 70 лв), темите са интересни. Имам само една лоша новина – местата са ограничени (всеки клас се състои от 50 човека), затова ви препоръчвам да побързате с регистрацията.

Повече подробности за програмата и информация за лекторите можете да намерите тук.

P.S. Тъй като ще имам удоволствието да присъствам лично на обученията, ще се погрижа да ви предоставя разказ от мястото на събитието. Очаквайте подробности в блога! :)

Тагове: , , , , , , , , , , , , , , , ,