Language Café for Polyglotes

Публикувано на 29.03.2014 в категория Събития от Симона

След като се насладихме три пъти на събитието “Езиково кафе” във Варна, сега е време да видим какво са измислили съвместно JCI Варна и Centre francophone de Varna с подкрепата на English Academy и IBM.

Language Café for Polyglotes ще бъде едно интересно преживяване, защото освен българи, ще можете да общувате и с чужденци. Участието на вторите ще допринесе за културното обогатяване, приятната атмосфера и възможността да преодолеете страха да говорите на чужд език.

Сега ще отговоря на обичайните въпроси от необичайните заподозрени.

Какво ще представлява събитието?

Една добра възможност да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете добре или тепърва сте започнали да учите. Тъй като събитието ще се проведе в непринудена обстановка, плавното протичане на комуникацията ще допринесе за приятното преживяване за всички присъстващи.

Кога и къде ще се проведе?

На 2 април 2014 година от 19 часа, като този път мястото на събитието ще бъде Club Vintage 33 (намира се в гр.Варна, бул. Княз Борис І, 115).

Как мога да се регистрирам?

За да участвате в „JCI Езиково кафе” е необходимо да се регистрирате за участие в събитието във Facebook, като заявите езика/езиците, които бихте искали да упражнявате. Към момента са сформирани групи с английски, френски, испански, италиански, руски и немски език.

Какви изненади са подготвили организаторите?

Освен възможността да се запознаете с много нови хора и да общувате на каквито езици пожелаете, ще има томболи и награди на най-активните.

Заповядайте тази сряда във Vintage 33 и изпийте по едно кафе в приятна компания!

Тагове: , , , , ,