Какво търсиш тук?

Публикувано на 24.08.2015 в категория Вдъхновение от Симона

Една от любимите ми функционалности на Google Analytics е свързана с показването на ключови думи, по които органично се достига до SIMpatichno.com :)

И така в една спокойна тиха вечер събрах топ 10 на най-често срещаните търсения, които отвеждат към сайта. Приятно четене!

1. Steven Hawking

Победител в битката за ключови думи се оказва небезизвестният Стивън Хокинг. Щастлива съм, че именно автобиографичният филм “Теорията на всичко” успя да събере толкова много внимание към неговата забележителна персона.

2. Milka

Кой не обича лилавата крава и сладките шоколадови изкушения? Не знам за теб, но аз съм фен. Оказва се, че Милка e втората по търсене дума, която отвежда читателите към блога.

3. Нарцисизъм

В днешно време самодиагностицирането се превръща във все по-често срещано явление. Имаш оплаквания и искаш да разбереш от какво си болен? Напиши симптомите си и се почувствай като герой от House M.D. Шегата настрана, нарцисизмът наистина се явява наболял проблем напоследък и заслужено се намира в топ 3 на органичния трафик.

4. Лана Дел Рей

Най-изящната млада певица е четвъртата причина да посещавате на органичен принцип блога. Статията, в която правя рецензия на Born To Die – The Paradise Edition, е често посещавана и четена, защото хубавата музика няма срок на годност.

5. Реклама на парфюм

С тези няколко ключови думи се обобщават двете статии, в които разгледах реклами на дамски и мъжки парфюми. Провокативни, бляскави и интригуващи – рекламите по нито едно качество не отстъпват на божествените аромати, за които са създадени.

keywords-chanel

6. Маркетинг литература списък

Да живеем ние, маркетолозите! Винаги ми е харесвало как обичаме да откриваме нова литература, с която да обогатим познанията си в областта. Поради тази причина тези 3 ключови думи заемат една от високите позиции в класацията за органичен трафик към сайта.

7. Брандинг стратегии

Помня, че когато си пишех дипломната работа преди 2 години попаднах на собствения си блог на първа страница и се усмихнах до уши. Излиза, че търсенията за брандинг стратегии отвеждат към една от най-старите ми статии, в които коментирам точно тази тематика.

8. Симона Стоянова

Дали са търсили мен или прекрасния български модел – остава загадка. Важното в случая е, че тези две имена заемат мястото на любимото ми число, а именно 8.

9. Постигане на цели

Когато целеполагаме, дори най-трудно реализируемите планове изглеждат с една идея по-лесно достижими. Краткият наръчник за постигане на цели се оказва още един прозорец, през който сте успели да надникнете в моя скромен СИМпатичен свят.

10. Създаване на бизнес контакти

Нетуъркинг събитията са ми много любими, защото можеш да се запознаеш със страхотни хора и да създадете устойчиво бизнес партньорство. Искрено се радвам, че търсенето на нови контакти е тема, която вълнува много от вас и успя да намери място в топ 10 на органичния трафик към блога.

Това беше топ 10 на ключовите думи, които пренасочват към SIMpatichno.com :) Надявам се да ви е било интересно!

Тагове: , , , , , ,