JCI Open Day: Walking in Entrepreneurs’ Shoes

Публикувано на 08.04.2014 в категория Събития от Симона

Винаги съм харесвала поговорката “Преди да изкажеш мнение за някого, извърви километър в неговите обувки”. В този ред на мисли, какъв по-добър начин да пробудите предприемаческия си дух от срещата с успял предприемач?

Какво, кога, къде?

Организирано от JCI България, събитието JCI Open Day “Walking in entrepreneurs’ shoes” ще предостави възможност на всички участници да се запознаят с гост-лектора Йонут Тата и да получат полезни съвети в областта на предприемачеството. Бизнес семинарите за стартирали и бъдещи предприемачи ще се проведат в градовете Русе (10-ти април), Варна (11-ти април), Пловдив (12-ти април) и София (13-ти април).

Кой е Йонут Тата?

Гост-лекторът на събитието е предприемач, сертифициран коуч, консултант с над 10-годишна практика. През 2003 г. стартира първата си компания, която предлага услуги в областта на създаването и управлението на проекти за клиенти от различни сфери на дейност. През 2006 г. Тата е изпълнителен директор на Агенцията за устойчиво развитие към Брашов, а през 2013 г. – национален президент на JCI Румъния.

Повече информация за събитието можете да откриете тук.

Тагове: , , , ,