E-manager 4 – морското събитие, което не трябва да пропускате!

Публикувано на 13.08.2013 в категория Събития от Симона

Ако се интересувате от всички новости в дигиталната сфера и желаете да стартирате или да развиете онлайн бизнеса си, препоръчвам да посетите двудневния семинар E-manager 4. Събитието ще се проведе в сградата на Варна Бизнес Сървисиз на 30-ти и 31-ви август 2013г.

За кого е подходящ E-manager 4?

За всички, които се интересуват от онлайн маркетинг, реклама, социални мрежи, SEO, IT сигурност и искат да завържат нови приятелства със специалисти в бранша.

Каква е цената на билетите и как можете да ги закупите?

Можете да се регистрирате тук, като вариантите са два. Ако сте достатъчно бързи, смели, сръчни, можете да се възползвате от -30% отстъпка от цената до 14-ти август включително. След това ще имате възможност да закупите стандартния пакет на стойност 118лв.

Кои ще бъдат лекторите и какво ще научите от тях?

Стартираме програмата с Майк Рам, който ще ви запознае с техниките при съставяне на проектно задание. След това ще имате възможност да научите нещо повече за облачните бизнес решения от Николай Митев. Темата за бизнес моделите в онлайн пространството ще бъде засегната от инж. Евгени Йорданов, последвана от интересна лекция за локалното SEO, водена от Димитър Димитров. Теодор Захариев е четвъртият лектор, който ще отдели време да ви поговори малко повече за link building. Как да измервате ефективността на онлайн магазини ще научите от Явор Сяров, а любимата ми тема за онлайн съдържанието ще бъде подробно представена от копирайтъра Любомир Любомиров. Семинарът ще завърши със съвети за ефективно използване на социалните мрежи – Иво Илиев ще сподели полезни трикове, свързани с Facebook, a Георги Христов ще разкрие нови хоризонти пред вас с Google+ и LinkedIn.

Защо си струва да го посетите?

Защото в рамките на два дни ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното – да получите информация за водещите тенденции в дигиталната сфера, да участвате в дискусии, да решавате казуси заедно с лекторите и най-важното – да се насладите на морско настроение, докато завързвате нови контакти.

Що се отнася до мен – ще се радвам да се запознаем там! :)

P.S. За всички, които няма да имат физическата възможност да присъстват – помислила съм и за вас! Очаквайте подробно ревю от мястото на събитието и много снимки в блога

Тагове: , , , , ,