CloudConf Varna 2013

Публикувано на 01.11.2013 в категория Събития от Симона

Облачните софтуерни решения се превръщат във все по-често използвани инструменти за съхраняване на данни. Потребителите по цял свят използват различни методи за постигане на оптимален ефект, но за адекватното им приложение, следва първо да се запознаете с тях.

CloudConf Varna 2013 е първото безплатно събитие в Североизточна България, което е изцяло посветено на облачните софтуерни решения и свързаните с тях предизвикателства. В рамките на един ден петима специалисти от IT сферата ще запознаят присъстващите с всичко интересно и полезно на тема облачни услуги.

CloudConf Varna 2013 ще се проведе на 23-ти ноември 2013г. в Best Western Park Hotel в гр.Варна, който можете да намерите на следния адрес. Събитието е предназначено за всички, които се интересуват от облачни услуги, като основната идея е да се сформира IT общество във Варна, където да се коментират тази и много други подобни теми. В случай, че проявявате интерес и искате да присъствате на конференцията, можете да се регистрирате тук.

Тагове: , , ,