BRAND !DEA – конкурсът за идеите с бъдеще

Публикувано на 13.05.2013 в категория Събития от Симона

Случвало ли Ви се е да имате идеи, които изгаряте от желание да споделите със света? Международният студентски конкурс BRAND !DEA е прекрасна възможност да покажете  креативния си потенциал и да спечелите много награди.

За да можете да вземете участие в конкурса, ще отговоря на няколко потенциални въпроса.

Какво представлява BRAND !DEA?

Събитието предоставя платформа за изява на творческото и иновативното мислене в областта на маркетинговите комуникации, рекламата, брандинга. Студентите могат да участват в конкурсната програма по три начина: с проект и презентация в деня на конкурса; с видео презентация (за чуждестранните участници); в конкурса за онлайн фаворит.

Можете да се включите с проект в една от следните четири категории (кликнете върху всяка за повече информация):

  1. “Твоят креативен отпечатък”
  2. “Твоето поле за изява”
  3. “Създай своето бъдеще”
  4. “Проектирай своя свят”

Кога ще се състои събитието?

BRAND !DEA ще се проведе на 17 май 2013 година от 09:00 часа в Аулата на Икономически университет – Варна.

Brand Idea 2013

Как ще се оценяват проектите?

Членовете на журито дават своята оценка по петстепенна скала, като за най-нискаоценка се счита 1, а за най-висока: 5. Те могат да допълнят своя вот с кратък коментар, като оценяването се извършва тайно и индивидуално от всеки член от журито. Резултатите от индивидуалния вот се обработват от секретаря, като се изчисляват средните аритметични оценки за всеки участник. Тези оценки се съобщават на журито, което след дискусия определя крайното класиране.

Какви са условията и сроковете за кандидатстване?

Ако желаете да участвате с тийзър, трябва да побързате, защото регистрационната форма е отворена до 23:00ч. на 14 май 2013 г.

Защо да се включите и Вие?

Защото сте креативни, можещи, искащи да покажат потенциала си. (А и да издам малко информация от кухнята – наградите са страхотни!)

Искрено се радвам, че подобни събития продължават да се организират във Варна и дават възможност на студентите по цял свят да покажат своя креативен потенциал тук, в Морската столица. Като участник в организацията на проекта ще имам възможността да Ви снабдя с информация и снимки от мястото на събитието. Очаквайте подробен разказ в края на седмицата :)

Тагове: , , , , , , ,