Семинар за уеб дизайн във Варна

Публикувано на 11.04.2013 в категория Събития от Симона

След като изминаха професионалните класове “Интернет маркетинг в Ерата на вниманието”, идва ред на друг интересен семинар във Варна, а именно “Уеб дизайн workshop”. На 13-ти април Стилиян Ангелов ще предостави възможност на всички, които се интересуват от уеб дизайн, но не са се занимавали сериозно с тази дейност, да навлязат бързо и лесно в материала.

Уеб дизайнът е интересна тема, която със сигурност ще бъде полезна на мнозина от вас. Уъркшопът ще включва лекции с примери от практиката, както и разрешаване на конкретни казуси от аудиторията. Програмата се състои от три части:

1. В първия тракт от семинара ще се изкоментират ключовите стъпки за изграждането на един успешен проект, като ще се обърне специално внимание на конкретното техническо решение – използване на готова платформа или изграждане на сайт “от нулата”.

2. Втората лекция ще бъде фокусирана върху инсталирането на CMS платформа – избор на дизайн, настройка на менюта, публикуване на новини, разширяване опциите на системата.

3. След кратка почивка лекторът ще разгледа и последната тема от семинара, предоставяйки полезна информация за SEO и social media marketing.

Събитието е ограничено до 30 посетители, а остават само 2 дни, затова ви съветвам да побързате с регистрацията. Надявам се събитието да ви бъде интересно и полезно. :)

Тагове: , , , , ,