5 страхотни приложения за to-do list

Публикувано на 15.12.2015 в категория Приложения от Симона

Когато се сблъскаме със заетото ежедневие, някои задачи остават на заден план и забравяме за тях. В такива случаи на помощ идват страхотните предложения за създаване на to-do list.

След като тествах много от тях, днес подбрах за вас най-добрите 5. Ето ги и тях:

1. Wunderlist

to-do-wunderlist

Приложението #1 според списание Forbes, Lifehacker и много други издания, със сигурност остави трайно впечатление и у мен. Използвам го от 2 дни и все още не мога да определя дали го предпочитам пред Todoist, но със сигурност има доста силен потенциал да се превърне във фаворит.

Допада ми много дизайнът, както и функционалностите, с които разполага. Изключително бързо и лесно е създаването на нови списъци, нагласянето на аларма, възможността за прикачване на файл и споделяне с приятели. Засега не забелязвам нищо, което да не ми харесва, така че му давам оценка 10/10.

2. Todoist

to-do-todoist

Ползвам Todoist от близо година насам и мога да кажа, че съм влюбена в червения дизайн (по обясними причини), но това не е единствената причина да препоръчвам приложението. Освен с изчистен дизайн и лесен начин за употреба, app-ът ме впечатлява с бързия начин за добавяне на бележки, категоризацията им по теми, както и всички други възможности при записването на нова задача.

За мен лично Todoist и Wunderlist са прекрасни и лесни за употреба. Не бих могла да определя кое приложение е по-добро, защото считам, че е въпрос на лична преценка и вкус. Както вече се досещате, за мен Todoist заслужава отново 10/10.

3. Any.do

to-do-anydo

Много изчистен дизайн, бързо и лесно се работи с него, буквално всичко е достъпно за няколко секунди. Допада ми колко лесно се отбелязват задачите и възможността да звъннеш директно на някой приятел само с 1 бутон от самото приложение.

Може би не ми харесва единствено, че част от функционалностите се отключват едва при платена версия. Wunderlist и Todoist също имат Pro версии, но тук ми се струва, че не си заслужава да се ъпгрейдва, поне не и в началото. Оценката ми е 9/10.

4. ToDo

to-do-todo

Като iOS потребител не останах особено впечатлена от дизайна на това приложение – прекалено много неща са се опитали да постигнат и ми стои разфокусирано като цяло. За онлайн ползване ми изглежда значително по-подредено и лесно за използване.

Както при останалите приложения, можете да разпределите задачите си в различни списъци, за да оптимизирате тяхното изпълнение. Като дизайн, функционалности и възможност за използване, му поставям оценка 8/10.

5. Remember The Milk

to-do-remember

Симпатично име, не особено интересен дизайн и доста обикновени, ограничени функционалности при изграждането на списъци и нагласянето на аларми. Честно казано нямам лоши впечатления от приложението, просто съм на мнение, че представените 4 преди него са в пъти по-добри. Оценка: 7/10.

Вие използвате ли някое от посочените приложения? Какви са впечатленията ви?

Тагове: , , , , , ,