За мен

Коя съм аз?

Здравей! Казвам се Симона – сертифициран Life Coach и Relationship Coach. Помагам на клиентите си да се справят с мисловните си блокажи, преодолеят страховете си и постигнат целите си.

Но каква е идеята на този блог?

Направих този блог, за да споделя частица от мислите си с вас и да опозная по-добре самата себе си. SIMpatichno.com е моето бяло платно, което запълвам с идеите си; моето лично пространство, когато изпитам нуждата да разкрия своята позиция по различни въпроси; моята любима стая, в която обичам да прекарвам времето си. Чрез статиите ми ще откриете отговор на следния въпрос:

Какво обичам?

На първо място – обичам да помагам на хората. Не мисля, че има нещо по-хубаво от блясъка в очите на човек, който е преоткрил себе си. Занимавам се с Life Coaching и Relationship Coaching, защото това ми дава възможност да достигна до колкото се може повече хора и да им помогна да се справят с трудностите, които срещат в работата си, самочувствието си и взаимоотношенията с другите.

Освен това обичам рекламния бизнес с всичките му пъстроцветни нюанси и странности. Копирайтингът е изкуството да продаваш с думи, но малцина осъзнават колко отговорна и трудна задача е да се поставиш на мястото на потребителите и да разбереш от какво наистина се нуждаят.

Освен в бизнеса за личностно развитие, се подвизавам и в музикалния. От 5-годишна се наслаждавам на малки и големи сцени, индивидуални и групови изяви.

Преди 6 години съосновах Литературен клуб към ИУ-Варна и до ден днешен продължавам да пиша стихове и проза. Интересувам се още от психология, профайлинг и дълбините на човешкия ум.

В свободното си време релаксирам сред природата, чета книги, скицирам криейтив на различни брандове и намирам хиляди малки причини да се усмихвам.

Стига толкова за мен. Сега е Ваш ред – споделете своите идеи и коментари тук или във Facebook.

Приятно прекарване в моя СИМпатичен свят :)