За мен

Коя съм аз?

Казвам се Симона Стоянова и съм родена на 08.03.1989г. в град Варна. Завърших Икономически университет – Варна с бакалавърска степен “Международни икономически отношения” и магистърска “Реклама и медийни комуникации”. Живея в град София и работя като копирайтър на свободна практика.

Но не това е от значение.

Направих този блог, за да споделя частица от мислите си с вас и да опозная по-добре самата себе си. Щастлива съм, когато коментирате или ми изпращате съобщения, защото често попадам на хора със сходни интереси и разбирания за живота. SIMpatichno.com е моето бяло платно, което запълвам с идеите си; моето лично пространство, когато изпитам нуждата да разкрия своята позиция по различни въпроси; моята любима стая, в която обичам да прекарвам времето си. Чрез статиите ми ще откриете отговор на следния въпрос:

Какво обичам?

На първо място – обичам рекламния бизнес с всичките му пъстроцветни нюанси и странности. Копирайтингът е изкуството да продаваш с думи, но малцина осъзнават колко отговорна и трудна задача е да се поставиш на мястото на потребителите и да разбереш от какво наистина се нуждаят. Обичам работата си, затова я определям по-скоро като една сбъдната мечта – занимавам се с това, което ми доставя най-голямо удоволствие.

Освен в рекламния бизнес се подвизавам и в музикалния. От 5-годишна се наслаждавам на малки и големи сцени, индивидуални и групови изяви, а отскоро си направих и YouTube канал, в който качвам мои записи.

Преди 6 години съосновах Литературен клуб към ИУ-Варна и до ден днешен продължавам да пиша стихове и проза. Интересувам се още от психология, профайлинг и дълбините на човешкия ум.

В свободното си време релаксирам сред природата, чета книги, скицирам криейтив на различни брандове и намирам хиляди малки причини да се усмихвам.

Стига толкова за мен. Сега е Ваш ред – споделете своите идеи, коментари, запитвания и препоръки тук или на някое от следните места: Facebook, Twittter, Google+, LinkedIn.

Приятно прекарване в моя СИМпатичен свят :)