Пазарувай лесно и удобно с Phyre

Публикувано на 30.09.2015 в категория Приложения от Симона

Тази седмица ще представя едно ново българско приложение, което помага на потребителите да пазаруват бързо, лесно и удобно – Phyre.

Към момента можем да се възползваме от 3 функционалности, които се намират само на един app разстояние – карти, намаления и запазени оферти. Нека се спрем на всяка една от тях накратко:

1. Карти

Не знам за теб, но моят портфейл съдържа десетки карти и когато пазарувам в даден търговски обект, ми отнема доста време да открия правилната. С Phyre този проблем изцяло изчезва – можеш да сканираш баркода и разполагаш с картата си навсякъде по всяко време, за да пазаруваш значително по-бързо от преди.

2. Намаления

Попадала съм на няколко приложения с каталози, но тук хубавото е, че можеш да филтрираш офертите по различни категории: търговец, име и др. Намалението на всеки продукт е отбелязано отделно и тук стигаме до най-СИМпатичната част – можеш да го отделиш и добавиш към “Запазени”.

3. Запазени

Пазаруването е дълъг процес и понякога се нуждаем от списък, за да не забравим нещо важно. Благодарение на третата функционалност на приложението можеш да запазиш всички продукти, които си решил, за да ги потърсиш по-късно в желания търговски обект и да не пропуснеш нищо.

Харесва ми, че приложението върви бързо и гладко, без съществени бъгове. Също така се чувствам щастлива, когато попадна на нещо българско, което си заслужава да препоръчам. Стискам палци да се включат в бъдеще още повече търговски вериги, защото идеята е страхотна и според мен наистина улеснява потребителския избор в това така изпълнено с безброй задачи и списъци ежедневие :)

Ще ми е интересно да споделиш какви са твоите впечатления от Phyre в коментарите. Можеш да изтеглиш приложението още сега за Android и iOS.

Тагове: , , , , , , , , , , , , ,