JCI Language Café – какво, кога, къде?

Публикувано на 01.12.2013 в категория Събития от Симона

Винаги съм изпитвала топли чувства към всякакви инициативи, включващи упражняването на чужди езици. Една от причините вероятно се крие в афинитета ми към изучаването на нови езици, а може би се дължи и на възможността да се запозная с култури, различни от българската.

Случва ми се често да общувам с приятели от България на английски и не мога да Ви опиша колко забавно, интересно и обогатяващо протичат разговорите ни. Точно поради тази причина искам да Ви препоръчам едно събитие, което намирам за много креативно и полезно.

Какво представлява “JCI Language Café”?

Организираното от JCI Bulgaria “Езиково кафе” е една добра възможност да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете добре или тепърва сте започнали да учите. Тъй като събитието ще се проведе в непринудена обстановка, плавното протичане на комуникацията ще допринесе за приятното преживяване за всички присъстващи.

Кога и къде ще се проведе?

Събитието ще се състои на 3 декември 2013 година, от 19 часа, в Costa Coffee във Варна. Ако искате и Вие да се включите в това интересно занимание, регистрирайте се за участие в събитието във Facebook, като заявите езика/езиците, който бихте искали да упражнявате. Въпреки че „JCI Езиково кафе” ще се постарае да задоволи всички интереси в бъдеще, първото събитие ще се ограничи до организирането на групи с английски, френски, испански, италиански, руски и немски език.

На мен лично ми звучи като една приятно прекарана вторник вечер в топла, уютна обстановка с интересни събеседници. И в този ред на мисли ми стана любопитно: Какви езици знаете? Можете да ми отговорите в коментарите към статията :)

Тагове: , , , ,