Варна, хайде на кафе!

Публикувано на 11.03.2014 в категория Събития от Симона

Не, няма да ходим на гости при Гала. Вместо това ще Ви предложа един интересен начин да прекарате своята сряда вечер.

Поради успеха на първите две издания, JCI Bulgaria организират отново инициативата “Езиково кафе” в град Варна. Идеята е да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете добре или тепърва сте започнали да учите.

Кога ще се проведе?

Можете да заповядате тази сряда, 12-ти март 2014 година, от 19:00ч. в Costa Coffe (гр.Варна, бул.”Сливница” 33). Ако се интересувате кога бяха проведени първото и второто издание, можете да прочетете повече подробности тук и тук.

Как да се запиша за участие?

Всичко става лесно и бързо: влизате във Фейсбук страницата на събитието и записвате езика/езиците, които бихте искали да упражнявате. Към момента са сформирани групи с английски, френски, испански, италиански, руски и немски език.

Защо да се включа?

Защото запознанствата с нови хора и упражняването на чужди езици са две неща, които съчетани с хубава топла напитка, могат да доведат до едно истински приятно преживяване.

***

И един оптимистичен призив от мен тази сутрин: Намерете причина да се усмихнете, ще видите как изведнъж светът ще Ви изглежда по-красив и хармоничен:))

Тагове: , , , , , ,