JCI Language Café се завръща!

Публикувано на 28.01.2014 в категория Събития от Симона

Ако сте любители на чуждите езици и сте пропуснали първото издание на JCI Language Café през декември, препоръчвам Ви да се възползвате от предстоящото такова.

Накратко, организираното от JCI Bulgaria “Езиково кафе” е една добра възможност да се запознаете с нови хора, с които да упражнявате чуждестранен език, който знаете добре или тепърва сте започнали да учите. А и какво по-хубаво от топло кафе в уютна обстановка в една студена зимна вечер?

Събитието ще се проведе на 5 февруари 2014 година, от 19 часа в Costa Coffee в град Варна. Ако искате и Вие да се включите в това интересно занимание, регистрирайте се за участие в събитието във Facebook, като заявите езика/езиците, който бихте искали да упражнявате. Въпреки че „JCI Езиково кафе” ще се постарае да задоволи всички интереси в бъдеще, към момента се сформират групи с английски, френски, испански, италиански, руски и немски език.

Тъй като събитието ми се струва много интересно, реших да се поразровя и да намеря повече информация за подобни такива в световен мащаб. Излиза, че почти навсякъде се организират езикови кафета, където можете да се насладите на интересни събеседници, които искат да упражняват различни чужди езици. Добрата новина е, че вече и в България разполагаме с нещо подобно, затова Ви препоръчвам да се включите и да изпием по чаша кафе в приятна компания. :)

Тагове: , , , , ,