JCI Active Citizens Networking Event

Публикувано на 25.02.2014 в категория Събития от Симона

Сътрудничеството по различни проекти в професионален аспект е добра предпоставка за формирането на устойчиви бизнес взаимоотношения. Какъв по-добър начин за завързването на нови контакти от събитие със същото предназначение?

JCI Bulgaria предоставя възможност на всички активни граждани или членове на неправителствени организации да се запознаят с други представители на бизнеса и да открият специалисти, които да отговарят на професионалните им нужди. Ако търсите партньори в ново бизнес начинание или искате да си сътрудничите по различни проекти, то това събитие е точно за Вас.

Кога и къде ще се проведе JCI Active Citizens Networking Event?

Кратко и ясно: гр. Варна, ул. Цар Иван Шишман 7; на 27 февруари 2014 г. от 19:00ч.

Как мога да се включа в събитието?

За да се запишете, следва да попълните регистрационната форма и да заплатите такса за участие 5лв.

Защо да отделя от времето си, за да дойда?

Всеки е мотивиран от различни причини да предприеме действие, но в този случай бих казала, че най-големият плюс на събитието е възможността да завържете нови бизнес контакти. Бягството от забързаното ежедневие и безкрайните работни ангажименти може да бъде истински забавно, особено когато компанията и атмосферата са приятни.

Подобни събития предоставят възможност не само за формирането на професионални контакти, но и за обмяната на ценен опит и информация между различни представители на бизнеса.

Бъдете проактивни, търсете, четете, гледайте, интересувайте се, комуникирайте… В този ред на мисли ще завърша с една много хубава мисъл от създателя на “Атари”, Нолан Бушнел:

“Най-важната съставка на успеха е да станете от леглото и да направите нещо. Толкова е просто. Мнозина имат идеи, но малцина решават да ги реализират веднага. Сега; не утре. Не другата седмица. А днес. Истинският предприемач действа, а не мечтае.”

Тагове: , , , , ,