Често задавани въпроси

Публикувано на 17.04.2015 в категория Вдъхновение от Симона

От много време насам се каня да направя подобна тема, защото блогът е един прекрасен инструмент за опознаване на човека, който стои зад него.

Ето кои са едни от най-често задаваните въпроси към мен в социалните мрежи или по имейл:

Защо се занимаваш с копирайтинг?

Макар и да написах много по темата тук, не ми е проблем да отговоря лаконично: защото това е призванието ми.

Колко струват услугите ти?

В зависимост от трудността на проекта, както и тематиката, на която следва да пиша, цените варират. Най-добрият начин да научите повече е да ми отправите запитване.

Откъде намираш време да пишеш?

Смятам, че времето е много субективно понятие и всичко е въпрос на приоритизиране. За мен блогът е хоби, страст и начин за разтоварване, затова гледам да поствам поне 3 пъти на месец.

Чудя се къде да се запиша да уча. Остана ли доволна от ИУ-Варна?

Този въпрос ми е задаван над 10 пъти (!), което ме навежда на мисълта, че образованието в България не вдъхва много доверие. Колкото и скептична да бях спрямо ИУ-Варна, истината е, че ме научи на много. Най-ценният урок през петте години, в които бях бакалавър и магистър, е:

Срещала съм много ерудирани преподаватели, както и недотам отдадени на професията си, но определено не съжалявам за избора си. А и Варна е прекрасен град за студентски живот. (София, не се сърди :)

Съществува ли още Литературният клуб?

За съжаление към момента клубът се нуждае от нов председател и ми се струва много голяма загуба да не бъде продължена традицията. Ако си студент/ка в Икономически универститет-Варна, пиши ми, ще се радвам да предоставя повече подробности.

Искам да си направя блог. Какво ми трябва?

Желание, вдъхновение и малко воля (последното ще ти е особено нужно, ако не можеш да кодиш или не ти се занимава да научиш повече за WordPress/Joomla/Drupal…)

Винаги ли си толкова усмихната?

Разбира се, че не. Всеки човек има щастливи и нещастни моменти. Важното е, че винаги гледам от позитивната страна на нещата. Така се живее по-лесно.

Мисля, че събрах най-често задаваните въпроси, но със сигурност съм пропуснала някои. Ако искаш да ме питаш нещо, можеш да оставиш коментар и ще ти отговоря :)

Усмихнат ден от мен!

Сим

Тагове: , , , , ,