Дигитална Варна се събуди!

Публикувано на 05.04.2013 в категория Събития от Симона

Неусетно изминаха четирите „дигитални“ недели, в които гостите научиха нови и интересни неща в областта на онлайн маркетинга и бизнес комуникациите.  Тъй като имах удоволствието да участвам в организаторския екип на класовете “Интернет маркетинг в Ерата на вниманието”, бих искала да споделя впечатлението си не само от обученията и приятната аудитория, но и от лекторския състав.

Иво Илиев, Любомир Любомиров, Димитър Димитров, инж. Евгени Йорданов и Невяна Коева показаха, че Варна може да бъде достойно определена като морската маркетингова столица. Всеки един от лекторите беше се подготвил не само с интересни презентации, но и отговаряше изчерпателно на въпросите от страна на публиката. Действително интерактивните обучения във Варна са фрапиращо малко на брой, но класовете „Интернет маркетинг в Ерата на вниманието“ поставиха едно много добро начало. Освен полезни, обученията бяха и откровено вкусни (благодарение на сладките изкушения от „Бистро Европа“)… :)) Приятелското отношение на лекторите също допринесе за усмивките, които виждах всяка неделна вечер, напускайки залата.

coffee time

Мога да ви разказвам много за лекциите, но е наистина трудно да обобщиш четири дни, изпълнени с толкова положителни емоции, нови контакти и интересни разговори. Освен като професионалисти, лекторите се доказаха като ентусиасти, които пожелаха и успяха да променят нещо в моя любим град, а именно – събудиха варненци за новото, интересното, предстоящото в областта на маркетинга.

Благодаря искрено на Любомир Любомиров, Иво Илиев и Десислава Дивлева от Digital Events за доверието и възможността да участвам в това събитие. Надявам се класовете „Интернет маркетинг в Ерата на вниманието“ да поставят едва началото на една дълга поредица интересни и полезни обучения във Варна, а защо не и в други градове? :)

P.S. Снимки от събитието можете да видите тук.

Тагове: , , , , , , ,