С карти на море – Belot.BG

Публикувано на 23.07.2015 в категория Приложения от Симона

Макар и покерът да е любовта на живота ми, след дълъг процес на убеждаване от страна на приятелите ми реших, че е време да се науча да играя белот. Хубавото е, че освен на живо, вече открих подходящо място да се свържа с приятелите си от цял свят онлайн.

Представям ви едно българско приложение, което набира стремглаво популярност напоследък, а именно – Belot.BG

Какво представлява приложението?

Играта е позната и любима на много от нас – белот. Хубавото в случая, обаче, е възможността да споделиш тръпката онлайн с играчи по целия свят. Можеш да събираш бонуси, да влизаш в профила си от различни устройства и да съхраняваш процеса на игра.

Как мога да го изтегля?

Приложението е безплатно за iOS и Android, като можеш да се логнеш директно през своя фейсбук профил (жокер за СИМпатяги: получаваш по-голям дневен бонус) или да се регистрираш през самата платформа с име и имейл.

Защо да го пробвам?

Ако си любител на белота и с приятелите не успявате винаги да се организирате да играете на живо, най-удобното и лесно решение е да поцъкате онлайн. Благодарение на логването през фейсбук можеш да постваш прогреса си в социалната мрежа, както и да следиш класирането спрямо останалите си приятели. На мен лично най-много ми допада, че приложението върви лесно, без бъгове и усложнения. А и честно казано се радвам много, когато видя нещо хубаво да се случва в България.

Това е моето кратко ревю на Belot.BG, ще се радвам да прочета и твоето мнение в полето за коментари по-долу :)

Тагове: , , , , , , , ,